INFORMATIE RONDOM RUILEN & RETOUR

 

COVID 19

LET OP: Vanwege de huidige omstandigheden, kunnen er vertragingen optreden bij het verwerken van je retourzending.

 

RUILEN

Mocht je na ontvangst van je product(en) merken dat de maat niet past, dan kan je dit product omruilen. Als je ervoor kiest om een product om te ruilen voor een andere maat dien je dit product onbeschadigd, schoon, ongewassen, voorzien van de aangehechte labels/merk-/maatkaartjes en in de originele verpakking te retourneren.

We verzoeken je om je retour met onderstaand formulier bij ons aan te melden en op het retourformulier duidelijk aan te geven dat het om een ruiling gaat. Vermeld hier ook bij welke maat je zou willen ontvangen.

 

RETOURNEREN

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt deze 30 dagen de tijd om het door jou ontvangen product retour te sturen.

De producten dienen onbeschadigd, schoon, ongewassen, voorzien van de aangehechte labels/merk-/maatkaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, worden de kosten voor levering niet teruggestuurd. De kosten voor de retourzending zijn echter voor eigen rekening. Als je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht, dien je het product met eventueel bijgeleverde toebehoren – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking terug te sturen naar 4ICONS. Wil je hier gebruik van maken, meld dan je retourzending met behulp van onderstaand aanmeldformulier aan.

Stuur je iets terug, vul dan het retourformulier in en vergeet dit niet bij te voegen. Tevens kun je het adreslabel invullen en voorop de retourzending plakken.

Zodra wij jouw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvang je van ons een retourbevestiging per e-mail en zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten. Indien je twee weken na het retourneren nog geen e-mail van ons hebt ontvangen, willen wij je vragen ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan via het contactformulier op onze website of per e-mail naar info@4icons.nl.

 

LET OP! Bewaar je verzendbewijs goed totdat wij je retourzending volledig hebben verwerkt.

 

 


Retourformulier

Download hier het RETOURFORMULIER 4ICONS